Over ons

BliQ op interieurontwerp is een jong, fris en tijdloos bureau voor interieurarchitectuur. Tijdloos, omdat wij onze ideeën vormen naar de wensen van onze opdrachtgevers. Daarbij houden wij rekening met de smaak van de gebruikers en combineren dat met ideeën van nu. 

BliQ op is opgericht door Anike Engelbertink-Krukkert. Zij is afgestudeerd als binnenhuisarchitect en heeft ervaring opgedaan met het inrichten van diverse ruimten. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten haar te vinden. Zij maakt gebruik van de nieuwste software om u een zo goed mogelijk beeld van het resultaat te bieden.

BliQ op werkt niet met vastomlijnde plannen. Wij laten ons graag leiden door de mensen en hun omgeving. Wel zorgen we voor kwaliteit. Wij werken met prachtige materialen, bijzondere meubels en sfeervolle verlichting. U bent verzekerd van een uniek interieur dat perfect bij u, uw medebewoners of medewerkers past. Daarbij houden wij rekening met de functie van de ruimte, zodat er ook in harmonie geleefd of gewerkt kan worden.

Wilt u gebruik maken van onze expertise? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. Kijk bij onze diensten of neem direct contact met ons op.