U kent vast dat gevoel: de eerste zonnestralen in het voorjaar zorgen voor opruimkriebels! Zo is het soms ook met uw interieur. U heeft lang genoeg aangekeken tegen die gifgroene kussentjes. En die gordijnen, tja, die zijn eigenlijk ook wel aan vervanging toe. En bent u kantooreigenaar? Dan wilt u vast dat uw bezoekers zich welkom voelen bij binnenkomst.

BliQ op kan de styling van uw interieur verzorgen. Door toevoeging van bijzondere accessoires krijgt uw ruimte een compleet andere uitstraling. U hoeft geen grote investeringen te doen om toch een fris aandoend interieur te creëren. Samen met u maken we eerst een inventarisatie van de ruimte en bespreken we uw wensen. Vervolgens stellen we een praktisch stylingplan op. Waarmee u direct aan de slag kunt. U krijgt ideeën aangereikt waar in de ruimte u bepaalde accessoires toe kunt voegen en u weet waar u een item aan kunt schaffen door de bijgeleverd verkoopinformatie. En als u dat wenst helpen we u ook nog bij het aanschaffen van de producten en het inrichten van uw interieur.

Webshop

Wilt u de seizoenen in huis halen? Of extra sfeer creëren in uw kantoorpand of woonkamer? Roep dan nu de hulp in van BliQ op. Wij helpen u graag verder met verrassende en inspirerende stylingtips! Neem contact met ons op voor een afspraak.

Neem ook eens een kijkje in onze webshop. Daar vindt u bijzondere accessoires die wij alvast voor u hebben geselecteerd.