Gaat u verbouwen? Of juist verhuizen naar een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand? Heeft uw verenigingsgebouw een opfrisbeurt nodig? BliQ op interieurontwerp denkt graag met u mee. Samen kijken we naar de gewenste indeling, de gebruiksfunctie en de sfeer die u een ruimte mee wilt geven. Vaak komt u tot inzichten waar u nog helemaal niet aan heeft gedacht!

BliQ op biedt u een totaalaanpak op het gebied van interieurontwerp. Deze aanpas bestaat uit de volgende stappen:

Stap voor stap nemen we u mee in het ontwerpproces. U kunt altijd en overal bijsturen, zodat we uiteindelijk een interieurontwerp maken dat compleet aansluit op uw eigen smaak. U ontvangt van ons een uitgebreid interieurplan, compleet met stalen, kleurnummers en verkoopinformatie, zodat u direct aan de slag kunt. Indien gewenst ondersteunen we u ook bij de aanschaf en de verdere inrichting.

Geen totaalaanpak nodig?

Bent u eigenlijk wel tevreden met uw interieur, maar u mist nog net die finishing touch? Dan kunt u ook kiezen voor alleen een lichtplan, kleur-, styling- of meubeladvies. Eén blik op uw interieur en wie weet helpen wij u net een stapje verder in de richting van uw droominterieur. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.